Our mission, your story

LUA Resort

A hotel elsőként a piacon öko- és egészségtudatos, 5*-os luxus nyaralási élményt kínál egy elegáns, privát, minden igényt kielégítő környezetben, ahol a jólét jólléttel párosul.

Alice Hotel

Az Alice Hotel a budapesti nagypolgári életérzést átélni vágyóknak nyújt autentikus élményt modern enteriőrrel fűszerezve, ahol a vendég néhány nap alatt megismerheti Budapest tradicionális arcát.

Andrássy Mansion

Az Andrássy Kúria & Spa a térség egyik legmeghatározóbb 5 csillaggal rendelkező szálláshelye a tokaji borvidéken.

Punkt

A Mai Manó Ház kortárs és történeti, hazai és nemzetközi trendeket bemuta­tó fotográfiai kiállítások rendezésén túl elkötelezett a magyar fotográfiai kul­túra fejlesztése és terjesztése iránt.

Flava kitchen and more

Márka- és arculattervezése egy olyan hely számára, amely hangulatával és a globális konyhájával a híresen inspiráló és kreatív budapesti életmódot tükrözi.

Pénzmúzeum

A Magyar Pénzmúzeum egy interaktív kiállítótér, amely az ország pénzügyi és monetáris történelmét mutatja be.

FELIX Kitchen and Bar

A FELIX Kitchen and Bár angolszász stílusú étteremnek a város szívében található Ybl Vízház ad otthont. Az Ybl Miklós tervezte neoreneszánsz épület eredetileg a királyi palotát vízzel ellátó szivattyúgépházat rejtette magában, majd a későbbiekben ez a funkció fokozatosan elmaradt és átalakult. Az 1870-es évektől kulturális és művészeti rendezvényeknek helyet adó kávéházként működik.

Opera Gin

Az Opera Gin nevét a neoreneszánsz stílusú Magyar Állami Operaházról kapta, mely Budapest egyik ékköve az Andrássy úton.

Fáma Budapest

Fáma Budapest Arculat Online Print Év: 2017 Megrendelő: Fáma Budapest A Fáma Budapest étterem fine dining, de mégis laza. Bárhangulat, magyar-ázsiai fúziós konyha

BUDAPEST IN MONTREAL

BUDAPEST IN MONTREAL Arculat Online Print Year: 2016 Client: Montreal Embassy MONTREÁLI MAGYAR HÉT Az idei évben már 60. alkalommal emlékezhetünk meg

Nemzetközi Harsonaverseny arculat

A BMC szervezésében rendezik meg fiatalok számára ezt a zeneszakmai eseményt. Zenei hullámok, vízszerű tükröződések és torzulások uralják a vizuális világot, ami jól illeszkedik a harsona izgalmas hangzásához.