Nyitottak vagyunk azon kihívásokra, amelyek különleges megoldásokat kívánnak.

Szeretnénk minden megrendelőnknek művészi igénnyel átgondolt vizuális megjelenéseket tervezni. Azon munkálkodunk, hogy a közös alkotó munka ne álljon meg a tervezés szintjén, hanem a megvalósítás során is a legjobb megoldásokat találjuk meg. Célunk, hogy jól működő vizuális kommunikációt építsünk minden területen, mely a kreatív megjelenés mellett a funkcióját is jól ellátja.

Graphasel Office

Szolgáltatásaink

Kreatív koncepció

Azért készítünk kreatív koncepciókat, hogy az ügyfeleink és a célcsoportjuk közé hidat építsünk. Ahhoz, hogy a termékük, szolgálgáltatásuk legjobb oldalát tudjuk hangsúlyozni, meg kell értenünk, hogy miben jók az ügyfeleink, és ezt kell a célcsoportjuk számára a legvonzóbban megjeleníteni, illetve az oda vezető utat közösen felfedezni.

Koncepciók

Print dizájn

A nyomtatás egy gondolat megtestesülése, de maga a nyomat minősége is befolyásolja a gondolat tartalmát. A nyomtatott dizájn része az anyag használata, ez önmagában is fel tud tölteni tartalommal egy érdekesen hajtott, vágott tárgyat, hiszen térbeli élménnyé alakul a grafikai terv. A nyomtatott dizájn olyan érzékünkre is képes hatni, mint a tapintás, ami pedig nem csak gondolat, hanem érzelem.

Print

Online dizájn

A dizájn a funkciót teszi teljessé, mert élménnyé alakítja a használatot. A változó információk átadása egy változó arányú felületen rugalmas gondolkodást követel, illetve olyan technológiai megoldásokat, ami ezt a dinamikus feltételrendszert követni tudja. Felhasználói élmény alapja a logika, a felhasználói felület szépsége a rácsodálkozás; ezt a kettőt kell egyensúlyban tartani.

Online
Drozsnyik Dávid Drozsnyik Dávid

Drozsnyik Dávid

art director

Ördögh László Ördögh László

Ördögh László

art director

Perneczki Dorka Perneczki Dorka

Perneczki Dorka

tervezőgrafikus

Héjja Luca Héjja Luca

Héjja Luca

tervezőgrafikus

Eisenberger Réka Eisenberger Réka

Eisenberger Réka

tervezőgrafikus

Maurer Zsuzsi Maurer Zsuzsi

Maurer Zsuzsi

irodavezető

Láng Kristóf Láng Kristóf

Láng Kristóf

tervezőgrafikus

Katona Nóri Katona Nóri

Katona Nóri

szociológus

Misztarka Eszter Misztarka Eszter

Misztarka Eszter

tervezőgrafikus

Pintér János Pintér János

Pintér János

tervezőgrafikus

Szőke Péter Szőke Péter

Szőke Péter

kreatin tervező

Vágfalvi Dóri Vágfalvi Dóri

Vágfalvi Dóri

tervezőgrafikus

Beke Mátyás Beke Mátyás

Beke Mátyás

tervezőgrafikus

Nagy Kincső Nagy Kincső

Nagy Kincső

tervezőgrafikus

Olvass tovább rólunk
Bezárás

PAKK 2015

3 díjat hoztunk el a 2015-ös PAKK csomagolási versenyen. Élelmiszer csomagolás kategóriákban indultunk, melyek közül egy bronzérmet hoztunk el a Pizza Forte pizzadoboz családdal, egy második díjat a Hajnal pálinkásüveg sorozatunkkal, és első helyezést értünk el a Caffe Ricci arculatával. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív szakma a mi munkáinkat díjazta a legtöbb díjjal az indulók közül.

Európai Uniós támogatás

A Graphasel Bt. 2 472 655 Ft Európai Uniós támogatást nyert a KMOP-1.2.1-09/A/2 számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházásból számítástechnikai eszközöket, grafikai szoftvereket vásároltak, amelyek nélkülözhetetlenek a cég működéséhez illetve segítik annak munkáját. Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Sajtóközlemény

Különdíjat nyert az Inferno

A svéd Papyrus nemzetközi pályázatot hirdetett MultiArt papírra készült grafikai alkotások számára. A nem kereskedelmi célú INFERNO projektünkkel megnyertük a szakmai különdíjat, amelyet egy Hasselblad 503 CW profi fényképezőgéppel jutalmaztak.

Aranyrajzszög díj

A 2013-as Design héten a Graphifest rendezvényen több munkánkkal is részt vettünk. A szakmai zsűri a legnagyobb elismerésben részesítette csapatunkat, ugyanis nekünk ítélte az Év Stúdiója címet. Az Aranyrajzszög díjat az Aranyrajzszög Társaság (ART) ítéli oda a grafikus szakma nevében a grafikus szakmának 2002 óta minden évben. A grafikusok legjobbjaitól kapott érdem hatalmas megtiszteltetés, köszönjük!

10 éves jubileumi kiállítás

2013 novemberében ünnepeltük a tizedik évfordulónkat a Design Terminálban. Az egynapos popup kiállítást a Designhéthez igazítottuk, amely kiváló alkalmat biztosított a bemutatkozásunkhoz a szakma és ügyfeleink számára egyaránt. Igyekeztünk átfogó képet adni a tíz éves grafikai tevékenységünkről a munkáinkon keresztül. Ez alkalomból készítettünk egy rövid videót, amit itt lehet megtekinteni.

Videó

Designhét

A Graphasel Design Studio rendszeresen részt vesz a Designhét rendezvényein önálló programokkal, ahol az érdeklődők betekinthetnek a csapat hétköznapjaiba. Jellemzően esettanulmányok bemutatásával készülünk, amiken keresztül megismerhetik a látogatók egy grafikus munkafolyamat fázisait a vázlatoktól a kivitelezésig. A szakmai párbeszédet általában egy kis sztorizással, koccintással szoktuk oldani.

Design hét

PAKK díj 2009

2009-ben megnyertük a Pakk csomagolási versenyt „egyéb élelmiszer“ kategóriájában. A SANDVICH CITY koncepció, egy benzinkutakon árusított előhűtött dobozos szendvics, melynek csomagolása tükrözi az étel ízesítését, mivel minden városnévhez a rá jellemző összetevők dominálnak pl.: Helsinki – halas, Párizs – sajtos, New York – barbecue-s. A projekt financiális okok miatt nem valósult meg, a csomagolás nem került ki a polcokra.

Graphasel munkák az Arculat és Identitásban

2008-ban megjelent az Arculat és Identitás című könyv, amelyben két munkánkat is publikálták. A könyv hiánypótló szakmai szempontból, mert ügyfél és tervezői oldalról is bemutatja az arculattervezés folyamatát húsz esettanulmányon keresztül. A kiadvány hasznos lehet a megrendelő képviselőin kívül a marketing szakmának egyaránt. A Graphasel munkái közül a WHITE HEAVEN étterem és a ZARA BOUTIQUE HOTEL arculata került bemutatásra több fotóval, és vázlattervekkel illusztrálva. Köszönjük a lehetőséget, és gratulálunk a többi bemutatott alkotónak.

Több munkánk a Graphicumban

A MATT (Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága) válogatás albumot adott ki GRAPHICUM címmel 2007-ben, amelyben számos Graphasel munkát is bemutattak. A BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ, ZARA BOUTIQUE HOTEL munkáinkon kívül a saját arculatunkat is beválogatta a zsűri. Külön gratulálunk a csapatunk jeles képviselőjének Szőke Petinek, akinek a boroscímke sorozata kiemelt helyeken szerepel a könyvben. Köszönjük a lehetőséget!