Széchenyi 2021 Pályázat A Graphasel Design Studio Kft. fejlesztése

GINOP-1.2.14-20-2021-00218

Cégünk támogatást nyert el a GINOP-1.2.14-20 számú, Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívásra benyújtott támogatási kérelmével.

A projekt keretében új termelőeszközként 1 darab digitális nyomdagépet és 1 darab digitális fóliázógépet szerzünk be, mely a vállalkozás fő tevékenységéhez a divat- és formatervezéshez, a grafikai tervezéshez kapcsolódik. Ezen felül információs-technológiai fejlesztést valósítunk meg, illetve tanácsadásokat veszünk igénybe a versenyképességünk javítása céljából. Célunk, hogy egyrészt újonnan létrehozott telephelyünkön (Nyíregyháza) beindítsuk a termelést, ezáltal hozzájárulva munkahelyteremtő képességünk javításához.

Hosszú távon célunk a versenyképességünk fenntartása, további növelése és ezzel a divat- és dizájniparban betöltött szerepünk megerősítése. A projekt eredményeképpen beszerzett új termelőeszközök révén gyorsabb, komplexebb és színvonalasabb szolgáltatások nyújtására leszünk képesek.

A projekt keretében megvalósuló tevékenységek:

• Termelőeszköz beszerzése;
• információs-technológiai fejlesztés megvalósítása IT eszközök beszerzésével;
• marketingtanácsadás;
• iparjogvédelmi tanácsadás.

Megvalósítási helyszín: 4400 Nyíregyháza, Selyem u. 25.
A projekt megvalósítási időszaka: 2021. július 12. – 2022. március 31.
Támogatás összege: 19 581 536.-Ft
Támogatás mértéke: 70%

A projekt a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával valósul meg.